Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, February 10, 2011

Kutip Angpau

Mengigih serta malas tahap gaban nak update blog...
entah apa nak jadi, kang tak pasal² korang ingat aku dah arwah.
kalau datang rajin eh sehari sampai 3-4 n3 pun aku gasak boleh update,
bila datang malas..emmm...rasa macam nak buat n3 seminggu sekali pun tak nak..
kah kah kah gila keji

Dah lah dalam office pun merempat sejak hari Isnin lagi, terpaksa aku bawak broadband sendiri..malas nak tarik cable sana sini.

Yang bestnya asal masuk jer office after Chinese New Year perkara pertama yang aku boleh buat collect Angpau..haha
 time nih lah best woo...sesiapa yang dah kahwin kena bagi angpau walaupun sesama sendiri..
lagi nak best kalau ada yang baru kahwin & first time beraya..fuhh double dorang kena kasi woo..
kesian...tapi tak apa lah kan bonus pun double....ekekeke

Thanks yooo....this year angpau lebih sikit daripada last year...hauhauahua

No comments: