Tabung

My Friends

Thanks

Friday, August 27, 2010

I - City

Yang neh aku masih tak tahu kebenarannya sebab aku sendiri pun belum pernah jejak kaki ke I-City neh,
yang aku tahu kat sini Landskap lampu² yang cantik² tapi tak tahu lak ada kehadiran makhluk halus @ lebih senang orang kita panggil Hantu..hihi

aku first time tengok gambar neh langsung tak faham..blurr
Lepas tengok gambar yang ke-2 neh aku dah meremang bulu roma, tapi aku masih lagi tak tahu apa sebab kawan aku email gambar neh semua
Bila gambar yang ke-3 neh bru aku perasan sesuatu, ada seorang perempuan dibelakang lelaki yang pakai baju color merah tu..Nauzubillah...

*Yang kelakarnya aku mula² ingatkan kawan aku tu nak tunjuk dekat aku lah yang dia dah pergi I-City tu..tapi macam pelik kenapa send email..kalau dia post kat FB pun aku boleh tengok..rupanya ada Hantu dekat I-City..hihi

No comments: