Tabung

My Friends

Thanks

Friday, May 6, 2011

Shopping On9 Lagi

Bulan April  & May ni dah perlbagai barangan aku beli secara on9
Last shopping on9 dulu bulan February tu pun bukan main nekad
tak nak lagi shopping on9, kahkahkah angan² @_@

April haritu aku beli selendang ala Dato' Siti hehehehe
sila jangan gelakkan aku ok.. :P
Dah sampai pun, tapi malangnya color yang aku order tu tak sama dengan
baju yang akan aku pakai..huahauhauaa padan muka :D
RM70++ ok..bagi mahal jugak nih T_T

Dah beli selendang ala Dato' Siti mesti lah kena ada inner neck kat dalam kan,
aku pun order jugak..wakakaka

sangat lah pantas hasil kerja beliau, once aku dah submit foam
tak sampai setengah jam dah reply..i loikkke ;)
tapi belum sampai kat tangan aku insya'allah dia dah pos ;)

Kek pun aku ada order on9 jugak, tapi terpaksa cancel disaat akhir
next month baru masuk order semula.hikhikhik
senang owh guna on9, transfer jer duit nanti barang datang depan mata
tak perlu g dah nak tekan pedal minyak sebab aku P.E.M.A.L.A.S.. :P

3 comments:

dayang said...

sama la kita..baru hari ni dapat order shawls dari blogshop tu..alamak..xleh tahan nak shopping on9 lg ni..hahaha

Gimi said...

nak nak pulak minyak naik ni kan

lilY said...

@dayang
- yer lah kan..kalo masuk blog jual shawl sblm kua msti sangkut gak sehelai dua..hehe ;)


@Gimi
- tu lahh..ni kire da abih jimat dah nih, minyak lak naik..ape lah kan