Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, May 10, 2011

You are not currently following any blogs

"You are not currently following any blogs"
apa niii.......?
asal pulak semua blog yang aku follow dah tak ada..?
sebelum ni aku ada jugak terbaca n3 blogger lain pasal hal ni
ramai jugak yang kena tapi pagi ni kena kat aku pulak...?
habis laaaa...camno den nak korek balik semuo eh..huaaaaaaa..
sob..~~ :(
sungguh aku tak tau nak buat macam mana..
baru nak tarik blogger punya link ke blog list..
celaka betul haih...

8 comments:

izzati ismail said...

Eyh ,same goes with mine . Kadang kena refresh bebanyak kali ohh .

lilY said...

@izzati ismail
- yer ker..? sejak td refresh xjugak ade..sedih laa..
abis tu u buat camne yer..?

L.e.e.z.a said...

lily bukak blog gune gmail ke yahoo?? if gune yahoo die de prob sikit, kene tuka gmail

lilY said...

@Leez
- lily mmg gune gmail..
tp same gak dah refresh beratus kali,
td try follow leez pon xleh gak..xtau prob ape..

L.e.e.z.a said...

a'ah la lily.. kawan leez pon baru jd mcm 2.. tp leez punye ok lg.. hope kejap je la prob die, syg la kite da follow ramai org jd cm 2 plak =(

lilY said...

@leez
- tu laa..nasib baik leez pnya lily tarik link dr komen jer..
ekekekek :D

L.e.e.z.a said...

lily: leez pon baru jd cm 2 nie =( susah laa

lilY said...

@Leez
- laaa..yer ke?
maybe dorang ngh up grade kot..
xpe..leez click kat MANAGE tu nti leez bleh nmpk lg blog mane yg leez dah following.. ;)