Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, July 7, 2010

Check Dulu Tuala Wanita

 
HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..
check dulu expired date...
Kualiti..
dan paling PENTING kebersihanya...
takut² ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu...

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak tahu lah dari negara mana telah
mengalami muntah² mcm orang mengandung tu la kan ....
Beliau seorang kanak² miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALAWANITA...
disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan
tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..

Maklum lah kehidupanya yang miskin dan kalau buang tu rasanya 1
pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...
so anak² dgn bini dia pun pakaila TUALA WANITA tu....
lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm
orang² mengandung tu...
Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk di periksa apa
penyakit anaknya..
dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah
MENGANDUNG....
maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia
tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan
hubungan seks..
Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS
yang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2
TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR
TERSEBUT..MUNGKINN.....

doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana
didapati anak2² tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan
memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut...
kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu,...
pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka
telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri
dijangkiti virus tikus yg kotor itu...



Moral of the story......
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..
*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2
BINATANGSILAP2  KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...
*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK
TERJADI


No comments: