Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, October 5, 2010

Hari Malas sedunia.....

Tu dia tajuk utama yang sememangnya akan di 'reject' oleh bakal mertua didunia..haha
Semalam dah tidur dengan waktu yang tersangat lah awal..owh apa nak jadi..

Ini lah akibatnya kalau tak ada benda yang berfaedah nak dibuat..tidur adalah perkara yang paling syahdu..hiks
Sampai tadi masuk office pun tersangat lah lambat..owh Tuhan..rosak reputasi aku bulan neh..emm..

Bila datang kerja pun dah lambat segala kerja pun semakin tergendala akibat kemalasan yang melanda, bukan sebab bangun lambat..bangun tersangatlah awal siap boleh buat breakfast lagi..huhu...tak tahu mana yang lambatnya....

Cuaca kat luar pun lembab tak panas membuatkan aku bertambah lembab.huhu..

jangan sampai boss aku cakap macam neh..masak aku..hiks
(ehsan pakcik google)

No comments: