Tabung

My Friends

Thanks

Monday, October 4, 2010

Shopping On9 (*_^)

waaaaa.....sekarang neh aku jadi semakin pemalas, kalau boleh semua benda aku nak beli on9 jerk..
alahhh..tekan jer hujung jari lepas tu g bank transfer duit tunggu 3-4 hari barang dah sampai..hoyeahhhh!

Tapi agak bahaya neh..asyik click² g bank tokey ayam pun gulung tikar weii..shopping boleh tapi agak² ler yer..cam aku buat, 2 bulan sekali baru bukak page yang jual barang..hahaha..kalau bukak tiap² minggu kang semua nak dibeli.

Sebelum neh aku dok shopping baju jer (sampai ke akak aku pun gila sekali shopping on9..haha) tapi sekarang lagi jadi semakin pemalas, sampaikan makanan pun beli on9 owh...habis² kang elok² ada bakal mentua nak buat calon terus reject..uwaaaa...


*** Tapi shopping makanan neh agak berisiko,
kang dah sampai tak sesedap yang diduga..emm, hampeh!
Walau macam mana pun...............
aku tetap nak try..hoyeahhh!

2 comments:

Drunbella Khoo said...

majoriti barang2 i semuanya beli online.
hahahahaha.
=D
taw-taw jaa duit dalam bank abes sebab asik dok transfer jaa.
pergh bahaya tul.
=_='

cik liLy said...

drunbella khoo :

i pon sejak akhir² men order jerk..hikhik
sedo² dah xde duit dlm bank..haha

ni kes mls nk kluar survey brg..beli on9 senang & cpt..
hihihi....