Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, April 28, 2011

3D RIO

Last weekend g tengok filem 3D Rio, alorr cerita cartoon burung..
aku laa yang planning nak tengok wayang tapi filem Cun, alih² Pakcik Kodi tak nak layan filem Cun
boleh dia kata filem entah apa² muahahahhaa..jahat! dia nak jugak filem 3D Rio
sumber : google (kecik betol)

So, decide tengok 3D Rio, first time aku layan filem cartoon kat cinema..
not bad la jalan cerita, jangan tanya aku sinopsis sebab aku tak fokus sangat hahaha
iyer lorr kena pakai spec 3D tu,emm..rimas sebab tak lekat kat hidung :P
tapi geram sangat tengok burung² yang terbang tu, 
rasa nak tangkap bawak balik rumah..kihkih
sebabnya pakai spec 3D ni semua nampak real..tak rugi jugak tengok...
*pssst..panggung tu penuh dengan family, sangat happening bila kanak² ketawa..cute ;)

sumber : google

Kalau camni laa gayanyaaa..rasa² dapat ke tak aku nak nengok filem Ombak Rindu nanti..
filem ni kan romantik macam filem Cun, aiyooo...... :(



*** Tak kena watak Nurul Izzah diberi kepada Maya Karin, kalau Fazura best..hehe ;)

3 comments:

L.e.e.z.a said...

leez pon tgk rio 3D, best n cantik! ;p hehe~ pakai cermin mate 2 sakit mate la,pening =(

lilY said...

Leeza :
- memang memening kaaan..
ntah sape yg design..hihi

Norazizah Hashim said...

Anak nor pun suka tgk cerita RIO. Nari2 dgr lagu.

Follow My Blog