Tabung

My Friends

Thanks

Saturday, April 2, 2011

Nabil Tetap Terbaik !!

Berlabuh episod pertama Maharaja Lawak Astro semalam.
Ada yang ok, suam²..
tapi kenapa Jozan tak menonjol nih..? rasanya ramai yang letak harapan tinggi pada dorang nih
tup² malam tadi performance suam² jer..

Kelakar lagi lawak Man & Balas.
Aku memang tak berminat dengan Balas sebab terlalu menonjol double meaning tu..ini kan tontonan umum..
emm..tak tau mungkin double meaning tu buat penonton lebih mudah ketawa.

Apa² pun Nabil terbaik lah..punya lah aku ketawa sampai dahaga..hahahhaa
bak kata Pak Cik Kodi, aku sokong Jozan tapi that night Nabil yang terbaik dan tapi juga aku tak minat Nabil..huhu al maklum lah Jozan tetap jadi pilihan..


Kita tunggu next lagi tengok apa adegan seterusnya..harap² ada lagi yang terbaik.


*** Photo kredit to Facebook/Maharajalawak ;)

3 comments:

sitihanisahali said...

aaaa.......sye suke jozan laaaa....wuuuu~

heee :>

Nora Karim said...

lawak man da best la... hihihi

lilY said...

sitihanisahali :
- me too, wlupun mlm tu dorg cam hampess..hikhik

Nora Karim :
- kan.. :P