Tabung

My Friends

Thanks

Friday, April 1, 2011

Bodek

Aku macam tersedar yang aku nih sedang dibodek...kihkih
tapi by who..?
kalau siapa pun yang dok membodek tu meh dengar sini,
kalau nak bodek make sure ianya dapat mengutungkan aku tau..haha keji..

Tapi yang pasti..boss aku lah sedang bodek aku nih, tak tahu apa kes
sejak dua menjak nih aku salah typo pun aku dibalas dengan senyuman yang manis tapi
tak berapa menawan. Then, mungkin juga senyuman yang penuh makna..hahaha
adoiyaii tersirat kan ayat² manis nih..

Anyway..aku tahu kenapa beliau bodek aku, confirm and sah takut aku cabut.hahaha
yer lah aku jarang MC kalau aku MC dikala kerja yang bertimbun dah sah aku stress tahap maximum.
hauhauahauhau...don't worry my dearest boss..just wait and see hah... :p



**Nak jual mahal untung² naik pangakt sampai jadi General Manager pun jadi lah..huhu

2 comments:

sitihanisahali said...

kene bodek ngn bos....?amazing..selalu pekerje yg bodek bos.....hehehe

lilY said...

sitihanisahali :
- hah tu laa..tp kalo boss yg bodek
mmg lg amazing..hehe :p