Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, April 26, 2011

Sejak Dua Menjak

Sejak dua menjak ni kan, mood aku semakin menjadi² dengan bangganya 
menjadi silent readers kepada blogger yang bakal mendirikan rumah tangga..
hahahaa..mood apa nih..? eeihh..seronok dalam membaca 
segala jenis persediaan dorang nih..
yang tentunya suatu hari nanti akan jadi contoh untuk aku mengikuti..ekekeke :P

Bagaikan aku pulak yang masuk dalam alam realiti dorang, 
ada yang sedang nervous lah, happy laa...aku boleh rasa wooohh.
punya la dasyat daya imaginasi aku sampai boleh masuk dalam 
alam yang aku pun tak pasti..hehehe

Sebenarnya nak mentioned jugak blog dorang tu, tapi kang hampa tau
lah pulak kan aku selalu terjah masuk secara silent..ekeke..
buat korang..aku dah boleh hafal ur blogspot..huuuu..
tapi rahsiaaaa...kang ado yang kembang semangkuk :P.


** emm...dah mai dah mood vverrangan aku.. :P

4 comments:

L.e.e.z.a said...

saye ade x ;p hahaha~ leez pon suke bc, byk sebenrnye blog2 owng nak kawen ni n sgt2 kreatif.. xpe lily, nnt nak kawen snang cr idea ;p hehe~

mama maman said...

hhhaaa... dtg la selalu2 terjah blog mama lak... pas kawin mesti jadi mama punya...:)

lilY said...

Leeza :
- waaa...rahsiaaaa..ekekek
kalo gtau kang kembang semangkuk..huhu :P


mama maman :
- uishh..kalo jd mama lambat laaa
lagii..hehehe
insya'allah, nti lily terjah yer ;)

L.e.e.z.a said...

haha~ ;D