Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, April 27, 2011

Teringin Nasi Lemak

This week belum sekali pun aku makan nasi lemak..
dasyat! bukan nak berdiet pun tapi tak berkesempatan hehe
asyik masuk office ngam² jam kat punch card jer mana sempat
nak menyinggah..huhu

sumber : google

Nak makan nasi lemak yang dalam daun pisang,
kalau dalam polisterin tak layan ok..huhu demand lagi

Jom tidur..esok nak bangun awal nak breakfast nasi lemak yang dibeli bukan homemade...
hahahahhahahaha...

3 comments:

L.e.e.z.a said...

owh~ sudah 2mggu ngadap nasi lemak je, lemak kat dagu ni pon dah keluar (double chin) huhu =( no nasi lemak for me!

lilY said...

Leeza :
- fuhyoo..leh tahan ye nafsu xmkn nasi lemak..?hehe
lily xleh..kang lg keding :P

L.e.e.z.a said...

xtahan la lily =( tp dok pikir xelok mkn nasi lemak hari2 nnt makin berlemak ;p hihi~