Tabung

My Friends

Thanks

Friday, April 22, 2011

Hujan² Makan Maggie Kari Pun Sedap

Hujan² nih kan kalau boleh makan Maggie Kari ya Allah memang terangkat..huhuhu
Tambahan pulak maggie tu diubah citarasa, kurangkan serbuk perisa tambah 
pulak dengan cili api, sayur sawi, telur, seafood..wallaaaaaaaa :P  
sendiri cakap sendiri kecur air liur..wakakakaka
Tapi jangan la hampa masak maggie yang macam  
Usop Wilcha dengan Abi Hurairah tuuu..
itu maggie pemalas kalau aku panggil, time terdesak kebulur tahap gaban,
harusss aku telan juaa...huhuhuh..

thanks yer ;)

9 comments:

iwan_dextrous said...

nak gak.hihih

lilY said...

iwan_dextrous :
- huhu..sedappp kan..
kasi terliurrr :P

L.e.e.z.a said...

pergh! mmg sedap ;p nyum~ nyum~

lilY said...

Leeza :
- leez..mmg sdp..
tp lily xmkn pon..eksyen je lebih..
kihkihkih :P

L.e.e.z.a said...

lily: loor~ xmakan maggie yek ;p hehe~ sedap taw.. nyum~nyum~

lilY said...

Leeza :
- mna mungkin xmkn maggie, tu kn
makanan ruji time study..hikhik
masa n3 ni jer lily xmkn sbb kt opis..heheh :P

L.e.e.z.a said...

lily: ya betul! time study dulu stock maggie la yg menimbun ;p haha~ ni dah keje pon same lily, still de stock maggie lg ;p 1 opis dok cari sape la yg makan maggie ;p hihi

lilY said...

Leeza :
- sama laa...maggie mknan yg paling cpt..ekeke
kt opis jarang nk mkn maggie sbb cup pnye mls masuk microwave,kalo gne air pns rse sgt rencahnye..hihi demand betol,hik :D

L.e.e.z.a said...

hamboii~ haha..leez siap bwk mangkuk lg ;p lapa2 leh wat ;p hihi