Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, November 24, 2010

Bezday Cik Embun Sudah Hampir

Baru terperasan yang bezday Cik Embun housemate aku tu semakin hampir
iaitu esok..kihkihkih
so....
malam tadi bincang mana arah & tuju nak celebrate,
bezday Cik Senah hari tu dah makan kat Secret Recipe..
emm...
ada cadangan....??anything...? no thing...??hiks

Kalau ikutkan hati & perasaan kejam aku ni, aku nak makan western.
Tapi Cik Senah nak makan seafood..
Angan² nak g Muara Ikan Bakar, Klang..hiks
sedap gak nih...


wahhh....segala jenis seafood..
huk³..

wahh..ini cik Tam favorite aku nih

wahhh....tiram..berbuih gitu ^_^
(belum pernah aku rasa kesedapan engkau..hik)


Terliur & terkedu aku tengok makana nih..
walaupun cekeding tapi selera makan aku tahap gajah putih tau...
hahahhahahah...!






***Entry g Langkawi haritu kena postpone lagi..
ini disebabkan cable camera tu dah g menyorok tak tahu kat mana..
hahahahahaahaha

2 comments:

noraliza said...

wAaAa~ nmpak sedap, terliur dah nie;p

LilY said...

noraliza :

hehehe..
meh² mkn...

^_^