Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, November 23, 2010

Penangan Pil Tidur

Lagi² dapat email yang agak ngeri okeh..ngee..~
Aku pun tak tahu nak masukkan dalam kategori apa,
18sx ker..? 18pl ker..? U ker..?
ish..haru

Kepada yang rasa² akan meloya jap lagi better jangan scroll ke bawah tau
(sebab aku pun tak tahan gaks..hiks)

INI ADALAH WARNING..huhu
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
macam nih rupanya pill tidur yer..

betul² macam sedang tidur kan..

zoooooooooooom lagi dekat..
(tapi kenapa kulit jadi lagu tu..?emm..)

ini lagi lah..zoom muka terus..
Astagfirullahalazim..

Setelah diterbalikan,ngerii kan..
Nauzubillah..
(ni macam dah beberapa hari kot..lain macam jer)
Part gambar nih lah aku meloya..uwaaaaa...~

Rasanya bukan di Malaysia kejadian nih..



Kenapa nak dicabutnya nyawa tu sendiri..kita kan ada Tuhan,
tak kira lah apa agama sekali pun..
semua tu kerja Tuhan..
tu lah pegangan agama kena kuat..iman kena teguh
Nauzubillah..mintak simpang Malaikat 44..

Amin...




*** Jangan sesekali yer try pil tidur nih..bahaya okeh..





*update : uwaaaaaaaaa...rasa nak delete jer post ni..bukak jer page rasa meloya..


2 comments:

khaiyisah husna said...

masyaAllah!!! ampun..........terkedu

LilY said...

khaiyisah husna :

hehehe...
tersangat lah ngerii..
hiks..