Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, November 30, 2010

Mari Bercoklat..

Siapa yang tak minat makan coklat..?
huhu..ada ker..?yer..ada!! Cik Embun..kihkih..

Hari tu aku balik daripada Langkawi
punya lah banyak & bermacam² jenis coklat aku beli
hampeh 1 pun dia tak teringin nak rasa..
wakakakkakaka....kejam owh!

ini di antara coklat yang aku beli...
tapi...tak termasuk Milo tu..hiks
ada lagi tapi semua dah pos bagi orang lah..dah ada orang ambil

Murah lah coklat kat Langkawi..
dah nama pun bebas cukai

korang pernah dengar coklat Daim..?
pernah rasa tak..?
sedap owh..kat atas ni coklat Daim..
dalam pack besar tu ada pack kecik² jer..
murah.. RM16.90 / pack..

kat sini kalau ada pun aku pernah perasan kat Mydin USJ..
tapi tak ingat price.

Ferrero Rocher ni kalau kat sini box 16pcs punya dah RM24.++
aku rasa..kat Langkawi baru RM15.90 / box
Box 30pcs pulak last aku tengok price kat sini RM42.90
tapi kat Langkawi RM24.90..
hohohoho..
berbalaoi²..
that's why lah cousin aku kat Langkawi sana kalau
wedding bunga telur ganti dengan Ferrero Rocher
tapi untuk bagi kepada pihak lelaki lah jer lah..hiks

Toblerone pulak coklat yang tak pernah aku tak beli kalau ke Langkawi..
muheheheh...
aku sendiri pun tak tau kenapa suka coklat nih..





*** Aku rasa cam nak buat bisnes jual beli coklat lahh...
wakakakak..dah mula dah...hihi



20 comments:

man yusoef said...

suke jugak tobleron..sblum ni tak pernah dengar cokelat Daim...tapi ada sekali pak cik balik dr penang...dia beli Daim...serius sedap..dah mcm nama org pon ada cokelat Daim ni...haha

NurainiMZ said...

suke daim..huhu...sedap2.. :)

aliza said...

mau hershey's

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

x sakit gigi ka~~byk mkn coklat
~~ahaksss

daim oh daim~~HOHOHO

zazaw said...

mak aiii
cekelattt
tobleronn satuuuu

apek poyo said...

kalau beli coklat kat langkawi...baik² tgk kandungan yang berunsur (E)...huhuhu

aneqahs nia said...

Adeii..teringan lak nak makan coklett..
nak lari g kedai jap lah.. :D

ijatnuar87 said...

huhuhu...sedapnyer daim...rasa cam cair dlm mulut jek...huhuhu

LilY said...

man yusoef & NurainiMZ :
Daim mmg sedap owh..
hihi

aliza :
hershey's pon best kn..

LBN :
pas mkn gosok lah gg..
uwaaa...

zazaw :
meh amik meh..hihi

LilY said...

apek poyo :
haha..kdgan E mmg kne tgk..
kang kono samak anak tekak..kihkih

aneqahs nia :
p cpt...bg lily skit..
kihkih

ijatnuar87 :
hahaha..ni msti peminat Daim gaks..
huhu

:"♥Warnida:"♥ said...

toblerone daim...ohh yeah!!! suka2
smua dri langkwi mmg terbaik la....
lagi stu cabery rocky road tak beli ker???..mcm2 dlm tu ada..mmg terbaik tu ^_^

LilY said...

Warnida :
ade gak nmpk coklat tuuu..
tp da byk sgt borong..
ranap poket..ekkekkeke

sYafIk-wAy said...

sy suke semua coklat !!!

ChiKeDees said...

chiky suker langkawi home made yang white choc...besh giler

.:: dieylah :: said...

sedap nye...suke toblerone... dulu study labuan je slalu mkn...best duk tmpt yg xde cukai ni kan...

xpnh g langkawi g...mst lg byk... cm nk mkn la pulakkkkkkk!!

^^

LilY said...

sYafIk-wAy :
coklat menghilangkan stress..
huhu

ChiKeDees :
lum pnh try home made lah..
sdp eh..huhu

dielah :
yer..toblerone sgt sdp..hihi
kalo xpnh g..msti pegi tau..
mcm² ada..hiks

Cheqna said...

wahh..coklat kat sini lagi sedap2..hehehe

:-)

joyahLisa said...

warghhhhh !!!!!!!!!!!
maw jugak...
kasi la siket...

Adylia Qarissa said...

nyummmmy :)

fifianggun said...

kite suke choco!!!!