Tabung

My Friends

Friday, November 26, 2010

Oh! My Lady


Hari ni nak update pasal drama korea kat 8tv pukul 8.30malam tuh..
uwaaa...sian aku dah banyak episod terlepas ni gara² balik hometown punya pasal
huk³..
aku paling xleh blah kalau 1st episode dah terlepas..langsung aku tengok 1 hapak pun x faham.
kalau korang² yang dah tengok @ pun tertengok meh citer meh..hiks

chemuih dah aku search pasal citer nih..lain pulok yang keluar..



*** Rasanya aku cam belum pernah tertinggal
sekali pun drama korea kat 8tv tuh..
ngeee.... ^_^

2 comments:

☆aDihAys☆ said...

adik kite da download cter ni smpai abez..
tp nk share pn xtaw cmne..
tp cter die mmg best..

LilY said...

adihays :

itu ler..ish..
rugi bebenor..kang donlod kang da xsuspen lak..
huahauhau

^_^