Tabung

My Friends

Thanks

Friday, November 26, 2010

Oh! My Lady


Hari ni nak update pasal drama korea kat 8tv pukul 8.30malam tuh..
uwaaa...sian aku dah banyak episod terlepas ni gara² balik hometown punya pasal
huk³..
aku paling xleh blah kalau 1st episode dah terlepas..langsung aku tengok 1 hapak pun x faham.
kalau korang² yang dah tengok @ pun tertengok meh citer meh..hiks

chemuih dah aku search pasal citer nih..lain pulok yang keluar..



*** Rasanya aku cam belum pernah tertinggal
sekali pun drama korea kat 8tv tuh..
ngeee.... ^_^

2 comments:

☆aDihAys☆ said...

adik kite da download cter ni smpai abez..
tp nk share pn xtaw cmne..
tp cter die mmg best..

LilY said...

adihays :

itu ler..ish..
rugi bebenor..kang donlod kang da xsuspen lak..
huahauhau

^_^