Tabung

My Friends

Thanks

Monday, November 29, 2010

Cinta Apa nih...??

Assalammualaikum...
Salam pagi Isnin yang suram untuk diri aku sendri..
kihkih..
Isnin memang hari yang sumbang mambang bagi aku..
raja segala penyakit si pemalas..
huhuhu

Nih kat atas ni, picture apa nih..??
nape tag bagi aku..?
ni kawan aku yang kena jawab dia
yang tag bagi aku kat FB..
ish..
aku bukan camni lah..huhu(ayat cover..)
sungguh.....
Yer lah...dulu³....aku pun hampir terjebak..
dulu³ okeh..baca betul² dulu³..
kalau dulu jer cam baru gak..hihi
Time ni aku tak tau pun si lelaki ni (kawan aku jugak)
girlfriend kepada si perempuan ni (kawan aku jugak)
hohohohoho....
sangat bahaya okeh...
Jahat kan si lelaki ni..
bila aku dapat tau jer girlfriend dia tu kawan aku jugak,
dengan rela & ikhlas aku angkat kaki & berkata² dalam hati

"....dasar lelaki durjana, ingat kau hensem ker sampai 2-3 orang kau nak jadikan girlfriend..caitt.."

Emm..sungguh aku tak sesal sikit pun..
sekarang dorang dah pun hampir ker hubungan yang lebih halal..
alhamdullilah..
aku tumpang bahagia & gembira...
^_^

8 comments:

little cart00n said...

mintak simpang kalau jd macam ni!
heee

LilY said...

little cart00n :

tu lah..
jgn sesekali terjebak..
ngeee...

green yg gorgeous said...

u taw tak
gambar ni diasakan dr majalah remaja..
pastu dah jaadi kat kita yang len,gambar ni edisi remaja yang sekolah pon adde taw..huhu

alienelliz said...

dunia sekarabgkan, macam-macam.....
kadang-kadang kawan kita sendri penyebab kejadian...haha

Apa-apa pun pemilihan dalam pemilih kawan adalah perkara terpenting, kerana kawan ini mempunyai pengaruh yang kuat dalam mengubah diri kita..hehe =)

Betul tak saya cakap ni? hentam je tu..hehe

munna said...

mmg dasar lelaki hidung belang macam tu...

harapnya dia tak buat perangai lepas kahwin...

nasib baik blah dulu.. sebelum cinta 3 segi tu buat huru hara

LilY said...

green yg gorgeous :
lah yer ker..??
hihi..da lame xbce Remaja
berpengaruh betol..hihi


alienelliz :

yer..betol²..
tp..kdg² kite kwn secara baik ade jer yg xkne :(


munna :

ha'ah..idung die mmg belang..hihi
tu lah..mudah²an die insaf..

hahaha..nyesal gak bkwn tanpe usul pekse kan...

thanks all ^_^

L said...

naseb L xteraser... huhu

LilY said...

L :

nape..? L pon camtu ker..??
watak yg mne 1...
hihi...gurau jer k..