Tabung

My Friends

Thanks

Monday, November 29, 2010

Kebabooo..Boom!!

Cik Tomato nih bagi tag untuk aku ker...??
camne nak join award bombastic blog nih...?
aku pun tak reti cam kamu gaks...
ekekekke....
aku pun nak hentam cam Cik Tomato gaks..hiks


menurut Cik Tomato ni award Bombastic blog ni datang dari pak ustaz
& aku pulak dimintak join...
okeh...
aku join jer walaupun tak tau apa²
wakakakakak.....
senang jer..korang click jer picture tu then join...
senang cam makan pisang tau...hihi

siapa gerangan aku nak tag ni...
jeng..jeng..jengggg...

cik elie

cik yana

cik finaz


hahahaha..selamat mencuba ya...!




*** pak ustaz...i pun nak hadiah jugak..hihihii

5 comments:

tomatokering :) said...

dilarang mengumpat..hehe

LilY said...

mane..??mane..?
sape ngumpat..kihkih..

kak ina mail said...

terima kasih kerana sudi singgah.

ChiKeDees said...

tak sempat ag nak menjoinkan diri...nway i poloed u taw

LilY said...

kak ina mail :
sama²....


ChiKeDees :
emm..xpe²...
nti i follow u okeh
^_^