Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, November 25, 2010

Silver Pun Jadi lah

Malaysia dah tumbang kepada Pakistan
(kawan aku punya geram dia panggil benggali jual karpet..uwaaaa..)
Nasib tak menyebelahi Malaysia nampaknyer..

Tapiiii.. kenapa player kita main macam longlai...??
tahan bola pun tak lekat terbang sana sini..
emm..malas nak ulas..
hiks...

STOP...!!
hari ni jer dah 3 entry cerita pasal Hoki..
uwawawaawa.....
dah naik muak pulak...


Jom tidur...
zzzZZzzzzZZzZZzzz
(sambil blogwalking..hihi)





update : agak pelik kenapa Sohail Abbas player Pakistan hanya muncul masa penalty corner, player veteran dia ni main zaman² Minarwan dulu..haha..
maybe Pakistan kekalkan dia untuk ambil penalty corner jer kot kalau dia main keliling padang cam player lain kang sempot, dia dah agak berumur untuk main hoki...
kihkih (aku agak jer)

dia punya skill memang superb ^_^

5 comments:

siti fatimah said...

memang minat hoki eh ?

LilY said...

yea..yea..
peminat tegar..
hiks

^_^

Far8 budak baik said...

hahaha aku pun main hoki hihi

LilY said...

Far8 budak baik :

hehehe..
yer ker...?
best kan hoki...

^_^

AbgFeroZ said...

silver ekk ??
jadi la dari xda..
hik hik..


READ NEW POST : Nurse Terlampau