Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, November 30, 2010

Rindu ♥...

Assalammualaikum...
Petang² sejuk dengan cuaca suram buat aku jadi bosan tahap gaban..
apa boleh buat kalau dah dasar pemalas jer aku nih..

Bila dah bosan mula lah aku rindu...
tak tau rindu kat siapa
meuehhehehhe..!!
rindu kat orang nih
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
rindu ng Edward Cullen..
kakakakkakaka...grrrrrrrrrrrr..
dah lama dia tak datang jumpa aku dalam mimpi
huh..! eksyen owh...

walaupun buat muka garang..aku tetap suka..
huh!

main piano...?
lagiiiiii aku suka....
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........

owh..syahdunyerr wajah dia...
hahahahahah..


Ni lah Edward Cullen actor dalam movie The Twilight..
aku rela g cinema bertemankan orang yang tak minat movie ni..
xpe²...duduk jer sebelah aku diam² tidur pun xpe..
tiket aku belanja..hohohohoho...
sanggup okeh..hiks








*** Bosannya... rindu pada yang tak sudi..
sob..sob..sob -.-"





9 comments:

Fiqah Alias said...

waahhh...nsem3...fiqah pon minat Edward Cullen nieh...weee~ suker2.. (^_^)

Far8 budak baik said...

ceHHH!!rindu yg tak sampai wat pe
baik kau rindu aku ngaha

☆aDihAys☆ said...

minta die mase die belakon Harry Potter jer..hehe..

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha~ sweet la dia~

LilY said...

Fiqah Alias :
ueawww...same lah kite ^_^

Far8 budak baik :
uawawawaaa...
biar lah aku nk rinduu...
kot² lah tcapai..ko bkn artis..xnk..
ekekekeke

aDihays :
hahaha..
confirm pecah panggung..hiks

Siti Mashitah :
yea..yea..beliau sgt sweet..
hihihi

Cikbelog said...

hehe takleh nk watpe la kalaU rindu kat mamat nieh..hehe

Hidup Ini Adalah Kenyataan said...

lahai puteh sesangat edward nie.. ngeri tgk

LilY said...

Cikbelog :
hahahaha...
mamat ni hampeh xkenal kiter..
ekekekekk

HIAK :
tu lah die bkn putih pink cam mat salleh len...
putih pucat...kihkihkih

Din said...

acecece..kat si cullen jugak dia nk rindu..