Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, December 8, 2010

Awekinside Giveaway

Hah.. !
ada lagi 1 GA yang tertangguh..hihi
GA ni akan expired hujung bulan nih jer..
uewwww... !


cik tomato yang tag aku mintak join GA ni yang asalnya dari si cantik awekinside
okeh.. !
GA ni yang bestnya hanya gegurl jer tau boleh join..
sorry guys..hihihi
syarat² penyertaan korang click SINI,lepas dah faham semua syarat² nya
hah.. ! join jer lah...


tag kat siapa yer.........

Lily

fiqah alias

apa lagiiii..kasi gegar lah ini GA...kihkihkih


*** rasanya macam ada lagi GA yang aku belum buat..tapi dah tak ingat nih...
tag pun ada gaks...adoiyaii..sorry geng kalau ada yang aku terlepas join..
thanks...

5 comments:

awexinside said...

thanx yer meriahkan GA nie..

LilY said...

awexinside :
welcome..hehe ^_^

Fiqah Alias said...

thanx tag fiqah utk GA nie..(^_^) nnt insyaallah fiqah wat ehh..

sekamar rindu said...

salam....singgah sambil follow

ur blog..

LilY said...

fiqah Alias :
ok² ^_^

Sekamar rindu :
thanks dear..