Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, December 28, 2010

Sila Akui Pra - Kekalahan

Tudiaaa title tak boleh blah..
kahakahkah
Sebenarnya aku tak ada niat pun nak keluar n3 pasal Piala Suzuki ni
sebab rata² blogger dah banyak post,
tapiiii tadi aku baru lepas baca Berita Harian Online,
saja baca Sukan nak tau perkembangan terkini AFF Piala Suzuki 2010 final ke-2 nanti.

Akhbar Indonesia tak boleh blah, boleh pulak dicanang Malaysia menang sebab guna dukun..?
ish..tak logik kot..? syirik.. ! ustaz i marah okeh.. !
itu belum lagi kes laser yang goal keeper dorang bengang..

Dengar lah wahai negara jiran ku, kalah menang adat permainan
Malaysia bukannya tak pernah kalah pun, itu semua adat..
ini lah masa nak berdamai, unsur² dukun, kuntilanak, mat lampir semua amalan syaitan lah

Kami ini sebagai rakyat Malaysia (cewahh..!) berjiwa terbuka menerima sebarang kekalahan @ kemenangan ketika menentang Pasukan Garuda esok hari (29 Dec 2010)

baca lebih lanjut kat SINI



Malaysiaku Boleh !!






5 comments:

LAUT CHINA SELATAN said...

haha. salah satu cara menutup kekalahan yang memalukan. kita tak penah melatah pn! even penah kalah 1-5 ! its a game kan?

LilY said...

Laut China Selatan :

itu lah manusia nih..
mcm² kerenah, taksub ng perbuatan syirik..kita kalah aritu xde lak ckp
ade mat lampir tolong..
hahahaha

annaz hamirzul said...

bola-bola-bola...
(nyanyi ikut lagu ole-ole..)
hahahaha..

LilY said...

annaz hamirzul :

ish..sdp nohh sora
jom masuk idola kecil.
kihkihkih

Abang Jonni said...

diorang akan guna senjata rahsia.... laser julia perez... huhuhu