Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, December 15, 2010

Kenapa..? Kenapa..?

Kenapa..?
Adoiyaii..pagi² ni niat aku nak blogwalking sat..
sekali terpandang satu blog ni
betul² copy & paste aku punya n3
Isu E-Code (Lemak Cik B)
okeh
memang niat aku pun bagi copy E-Code tu,
kalau nak angkut picture sekali pun tak apa
tapiiii...
kenapa sampai isi kandungan n3 aku pun kamu copy & paste..
macam kejam sangat kot der..
ish..idak ler marah @ sakit hati
cuma terkilan sikit jer..
aku pun newbie jugak der tapi idak ler aku buat sedemikian rupa..
adoiyaii...
kenapa..? kenapa..? kenapa...?

tak perlu kot aku nak mention siapa gerangannya..
emm..anyway, thanks babe.. !

8 comments:

honeyvsbee said...

haha bee mintak kebenaran pun belom buat lagi...haha

LilY said...

honeyvsbee :
hehe..xpe²..
d alu² copy..hiks

NadiRah said...

ehehehe...sabar ye syg..

Myaby said...

sabar sabar

hhihihiih

LilY said...

Nadirah & Myaby :
thanks babe ! ^_^

zazaw said...

sabarrr cekk oii
sabarr
adat tuuu
copy meggopyy
sabar okay ?

LilY said...

zazaw :
haha..ngh sabau lah ni..
xpe..halal kan aje ^_^

ijatnuar87 said...

sabar jek la..apapom saham awk dah ader,walaupom dier yg menyebarkan,hehehe