Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, December 16, 2010

Google Translate

Semalam kat FB kawan aku punya lah sengal tag satu picture ni kat aku


dia suruh aku masuk google translate taip perkataan UP untuk bahasa inggeris & tengok apa yang keluar
hahahhaha ! aku pun sengal ubi p lah buat..
nahhhh...sekali keluar UP = FACEBOOK
kakakakkakakaak !
punya lah aku ketawa sorang²..ish sangat aneh
aku kan jakun, 1st time lah nih kan...

tak caya..?
hampa p try...
uewwwwwww... !!!

2 comments:

Payche said...

bongok gile punye orng yang buat google translate~~~

"Aku kan jakun"..
memang xley blah!!

LilY said...

Payche :

ngeh³..sy memang jakun lah..
hehehehe.. ^_^