Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, December 8, 2010

Salam Maal Hijrah 1432H

Salam Maal Hijrah 1432H
kepada semua umat Islam diseluruh dunia..
maaf lah yer terlambat sikit..tak berkesempatan
tup² kejap jer dah pun 2 Muharram harini

Sempena Maal Hijrah 1432H juga lah
aku dapat berita gembira isnin lepas..
aku dapat interview dari SPA jumaat ni di Putrajaya..
alhamdullilah..syukur..
dah bertahun aku apply..syukur..

cuak sebenarnya nih..kihkih
tak tau apa soalan akan ditanya..
mood : sedang study..ekekkeke

Doakan aku supaya dapat jawab ng lancar yer..
sebab aku nih boleh gagap secara tiba²..
muakakkakakaka... !!

kepada hampa² yang tinggalkan jejak & komen tu
insya'allah aku akan balas yer..thanks lah noh..hihi
yang sudi follow aku tu, nanti aku followed yer..
thanks..

No comments: