Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, December 2, 2010

Contest : Ada Apa Dalam Tuh

Assalammualaikum..
Malasnyaaaa nak update nih..
tapi kena tag lah pulak...weeeeeeee..~

Tag ni datang dari si cantik manis Leya untuk join
Contest : Ada Apa Dalam Tuh yang asalnya datang dari cik bambam yang comel itu ^_^
yang juga bersempena birthday cik bambam tak lama lagi..
thanks yer...
Okeh...

APA ADA DALAM TUH...?
jawapan aku : baby pin
aku pun tak tau nak teka apa..
agak unik okeh bekas tu bukan setakat boleh taruk spice jer..
hihihihi ;p

blog cik bambam dah comel lah...tak perlu ubah² lagi...senang baca n3..
sejuk mata memandang...
header kreatif...
ueawwwwww.....

and the last one......aku kena tag untuk 3orang blogger..

najwa

erina edilla @ 3G

intansuryana




*** Gud Luck untuk korang yer...
kihkihkih






5 comments:

Mimie said...

Tq lily dear for ur tag.*hugs*

LilY said...

Mimie :
most welcome cik 3g comel
^_^

Far8 budak baik said...

kau tak tag aku pun..=P

Ain Zulaikha said...

wahh entah apa la kat dalam tu kan? cincin ke? hehehe

LilY said...

Farid :
lorr..kau nak ker..?
hihi..next time nah.. ^_^

Ain Zulaikha :
ntah lah xtau apa benda..
sbb tu kena meneka ni..
hihi