Tabung

My Friends

Thanks

Monday, December 20, 2010

Nightmare

wahhh...
rasa macam dah lama sangat tak update
ada kot 3-4 hari..busy gilos dengan report² yang tertangguh kat opis
uwaaaaaa.. !
update pun tak ada ruang apa lagi nak blogwalking..
mood pun tunggang langgang macam apa lagi

okeh.. ! dah lari tajuk nih..
3 hari lepas aku mimpi yang sangat buruk
aku mimpi mak aku meninggal..nauzubillah !
ni dah kali 2 aku mimpi, 1st time dulu ada kot 3-4 tahun yang lepas
yang aku ingat, 3-4 tahun lepas aku menanggis bersungguh²..
bangun pagi habis basah bantal aku, muka aku still lembab..
time tu sumpah aku tak nak cerita kat sesiapa sebab aku takut jadi kenyataan.
nauzubillah !

3 hari lepas pun macam tu..sampai ke saat &
harini tak ada siapa pun yang aku cerita hal ni
kecuali kat sini..hehe.
gundah gulana aku..takut..seram..

Cik Senah pernah cakap kalau kita mimpi orang yang hidup meninggal tu maknanya orang tu tengah senang hati..makan kenyang..
kalau itu lah alhamdullilah..
aku tak reti nak tafsir² mimpi ni..
yang aku tau kalau ular datang patuk tu maknanya aku akan kahwin..
wakakakakakaka ! tak boleh blahh..gatai !

2 comments:

Hanis Azla said...

pernah juga mimpi mcm tu.. mmg takut sgt sedangkan tahu mimpi tu mainan tido..

LilY said...

Hanis Azla :

itu lah..nak kata xcuci kaki
sebelum tdo..cuci jer..
emm..mainan tdo kot..