Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, January 12, 2011

Apa Akan Jadi Kalau Tukar Blogspot Address.?

ihsan google

Apa agaknya yang akan terjadi kalau aku tukar Blogspot Address..?
Apa effect nanti..?
Link semua terjejas tak..?
Followers aku..?
and mana² site yang aku follow apa akan terjadi wehh..?

Keterpaksaan untuk menukar sangat lah tinggi..
Must do it...
Sesiapa tau..?

2 comments:

hAwA said...

kalau tak silap, followers or following tak berubah, still boleh tgk kite and kita still boleh tgk diorang..
cume link2 kat exchange link slot/ shoutmix.. itu akan terjejas la.

never done it tapi ade blog yg hawa follow , ubah address and hawa still boleh tgk dia ^^

lilY said...

hawa :
- thanks hawa 4 ur information..
hehe..nnti i try k.. ^_^