Tabung

My Friends

Thanks

Thursday, January 27, 2011

Apabila Fasha Sandha & Nora Danish "Berperang"

Tak habis² lagi perang antara Nora Danish dengan Fasha Sandha nih..
kau salah aku, aku salah kau..nak tergelak pun ada..
segalanya bersangkut paut dengan Jejai..
adoiiyaii artis Malaysia what happen, huh..?

1) 2 tahun lepas Nora Danish bercerai dengan Jejai kononnya disebabkan orang ketiga iaitu Fasha Sandha
- itu adalah apa yang diperkatakan, kesahihannya hanya Fasha Sandha, Nora Danish & Jejai saja yang tau

2) Tahun lepas (2010) Fasha Sandha telah pun mengesahkan yang dia dengan Jejai sedang berpacaran
- Bagi aku biarlah..asalkan dorang bahagia..

3) Baru² ni Jejai mengesahkan juga bahawa dia dengan Fasha Sandha sudah putus hubungan cinta (selepas dia & family pulang dari bercuti bersama Nora Danish)
- Nak buat macammana jodoh tak kesampaian.

Hahahaha..mesti hampa ingat aku sokong Fasha Sandha kan..? aku tak sokong mana² pun, tu hal depa lantak lah nak buat apa pun. Yang menjadi pelik bin ajaibnya selepas ja Jejai mengumumkan yang dia dengan Fasha Sandha dah putus & bukan Nora Danish yang menjadi punca kejadian tu lagi banyak pulak spekulasi mengenai depa nih.

- Nora Danish pulak mengatakan yang dia telah lama mengetahui yang depa tu putus iaitu 2 bulan yang lalu...hohohohoho
- Fasha Sandha pulak mengatakan selama Jejai & family dia pergi bercuti bersama Nora Danish, Jejai still BBM & call seperti biasa..malah dia juga ada bukti yang menunjukan depa masih berpacaran masa tu.

- Sejak semalam lagi Fasha Sandha mengamuk..segalanya diluahkan dalam Twitter & juga Facebook

Bagi aku lah kenyataan Nora Danish tu macam makan diri, kalau betul dia tak ambil tau jangan keluarkan kenyataan yang macam tu, maruah jugak tu kan..lebih baik berdiam dari berkata² kadang² buat orang terasa.
Disebabkan itu, tadi aku buka Fasha Sandha Fanpage nahhh ! terbeliak segala bukti dikeluarkan.
Click sini Harian Metro Online
Andai bukti tu benar belaka, habis lah Nora Danish kena cop cakap tak serupa bikin..hehehe..
mungkin Nora Danish masih lagi tak dapat lupakan kisah penceraian dia dengan Jejai.

Apa² pun..berbaik² lah kan..tension fans nanti asyik keluar cerita berperang ja....
Kita doakan ja lah yang terbaik buat mereka berdua nih ;)

Segala yang terjadi ada hikmahnya...Tuhan yang maha mengetahui..



*** Tetiba pulak aku jadi macam wartawan harini..hehe
        ni gara² aku dok layan FB lah tadi nih, terbaca segala gosip...

11 comments:

zaty luvlianncezzz said...

haha

dunia artis

mcm2 kn aneh tol

lilY said...

zaty luvlianncezzz :
- dah semua nak pemes..
kah kah kah ;)

zero said...

selagi tak jejaskan ekonomi negara aku tak kesah pasal 3 org nih.. hehehehe

lilY said...

zero :
- like ur statement..haha
pewitttt ;)

ben said...

gadoh3..isk3...

lilY said...

ben :
- dorang dah xde keje lah tu asik gadoh jer ;)

RuSh D said...

asyik bergaduh jer..haha...

Mohd Ridhuan said...

memang wartawan dah ni
ehhehehhe

Mohd Ridhuan said...

memang wartawan dah ni
ehhehehhe

lilY said...

Rush D :
- gaduh lah best..xkena duit..
kah kah kah

Mohd Ridhuan :
- amaturrrr..kihkih :)

tiekahlikeschoco said...

sjibik cam wartawan..