Tabung

My Friends

Thanks

Saturday, January 15, 2011

Updates Blog List

ihsan google

Dah berapa hari dah aku dok updates Blog List nih..sebelum nih memang tak ada pun. dulu aku silent readers jer walaupun ada blog..lebih tenang kot..hauhaua

Kalau kesihatan aku mengizinkan untuk aku mengadap laptop hari ni, insya'allah aku akan letak..
kepada tuan tanah kedaung  yang listed dalam aku punya blog list jangan kembang semangkuk nah..
aku memang selalu terjah..kihkih

Niat hati nak letak semua followers tapi tak muat lah kang carcamarba jadi blog aku. anyway..aku akan try updates everymonth..tukar² lah nah..huhu. banyak jugak lah blog yang aku boleh hafal..mantap kan aku..?hohoh...perasan

2 comments:

kathy jem said...

Hai...nice blog... =)

lilY said...

kathy jem :
- thanks *_^