Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, January 11, 2011

Kembali Ke Zaman Prepaid

ihsan google

Setelah sekian lama aku menggunakan khidmat Postpaid yang tiada sebarang cukai tapi start February 2011 dah ada cukai postpaid lah pulak..
adoiiyaii ! agak tinggi owh 6%

Disebabkan ketidakselesaan ini, aku rasa macam terpaksa terminate and back to prepaid
huhuhuhuhuhu
Terasa macam zaman sekolah dulu², tak dak duit nak top-up mintak dengan mak & ayah..
sekarang boleh lagi dak..? 
weeeeee ~ 
mau kena pelagkung karang..haha



*** Kasihani lah kami ini, yang gaji tak sampai 5-6k..huk³


5 comments:

YanaMIB said...

sy pn nk tkr prepaid blk nih..mahal la guna bil..mcm byk hidden charge je..huhu~

lilY said...

YanaMIB :
- tau xpe...dtg jer bill ntah apa² yg dorang charge..geram btol

Anonymous said...

admin @ frenz
Nampaknya kena beat the sistem..\
camne..gini

Jom tukar pada prepaid yg boleh jana income.. cepat jgn terlambat
Bob 010 7932906/job_malaysia@yahoo

Minimum guna RM20 pun dah layak join

Mimie said...

wow!omg!kenapa ada cukai plak??tinggi kot 6% tu.lily.kompem eh menda ni?nak nages bleh tak?

lilY said...

Mimie :
- Yer lah..gov. dah announce kan semua gov.tax naik jd 6%
then, postpaid pun skali kne tax..