Tabung

My Friends

Thanks

Monday, January 17, 2011

Denda Yang Tak Dapat Ku Lupa

Assalammualaikum..morning !

Tadi masa on the way datang kerja dengar lah Hotfm topik
"Denda Yang Tak Dapat Anda Lupakan".
aku pun ada masa study dulu lah...huhu
Memang aku tak dapat lupa weh..masuk class lambat, alah bukan lambat sangat pun cuma terlebih 2minit jer..lecture sangat kejam ok ! 

Memang everyday lah lecture nih akan tunggu depan class dengan memegang jam dinding yang bulat dan besar.
pada hari yang penuh sejarah dan dramatik tu lah aku kena, first time kot tu sebelum nih record bersih.huhu
Berjalan segerombolan bukan main padahal kawan² dah bagitau lecture kitaorang tengah tunggu nak kasi denda..hahaha sebab lecture aku nih dah memang terkenal dengan sifat yang suka denda student yang datang class lambat.

Maka tersebut lah kisah, aku dengan senior aku 3 orang dan juga Cik Temah.

Lecture : apahal korang lambat..?tak tengok jam ker..? ker nak jam yang saya pegang nih..?

Student (termasuk aku) : Encik, tadi makanan dekat Dewan Makan dah habis.. kitaorang kena tunggu makcik tu masak kali ke-2, sebab tu lambat...

Lecture : ingat saya nak percaya reason korang nih..? turun sekarang 100kali saya sendiri akan kira

uwaaa...faham ker apa itu turun..? turun bermakna ketuk ketampi..100kali weh..dengan berpeluh² without any discount..fuhh ! one week kitaorang jalan mengengkang tau, students lain dah tau lah kalau ada yang jalan mengengkang hampir mengesot tu...yaa orang itru baru lepas kena denda..muakakakkakaa.

Encik Bed ! saya akan sentiasa ingat denda tuu..sebab denda tu lah saya tak dapat dating dengan senior yang kacak itu...uwaaaaaaaa....

9 comments:

Cik Moon said...

huu... sinannyer xdpt dating erkk..hehe

Cik Moon said...

*sian

lilY said...

Cik Moon :
- huhu..tau xpe...melepass
hiks

ctpayong said...

jom kita bully en. tu balik..buli anak dia arrrr.

lilY said...

ctpayong :
- encik tu belum kawen lahhhh...
kihkihkih

Syla Rosli said...

hukhuk..kesiannye..kejam betul denda cmtu..dah missed out dating..hehe

lilY said...

Syla Rosli :
- tau xpe..sangat kejam lah..
huk³...dating pon xdpt (",)

namaku rahmat said...

hahahaha... dah macam asko la plak.. seb bek ketok ketampi jerk

lilY said...

namaku rahmat :
- hehe ketok ketampi kalo 5kali jer xpe..kalo dah 100kali..azab tu..