Tabung

My Friends

Thanks

Friday, January 28, 2011

Berehat Seketika

Gadis Semasa akan berehat seketika kerana kesibukan melanda diri.

Menghambakan diri kepada boss aku yang kedekut itu sehingga Chinese New Year next week, then habis ja holiday baru free..kerja banyak nak mampus sebelum cuti panjang.
Haji baghil boss aku nih, gaji staff belum keluar tapi kereta baru dia yang keluar dulu..arggh ! bikin aku jadi incredible hulk ja nih..
huh ! lari tajuk..okeh

Sekarang masa terluang akan digunakan untuk bermain game di FB iaitu Cityville hehehe.
gila addict dengan game ni..benciii !

ihsan google

Akan tetapi blogwalking tetap dijalankan seperti biasa...don't worry ! hehehehehehehehe

6 comments:

Mohd Ridhuan said...

dulu selalu main gak game kat fb...
tapi sekarang dah stop...
ehhehehhe

ZWAN SABRI said...

Sempat lagi maen game kat Fb..
report kat boss baru taw.. hehe

lilY said...

Mohd Ridhuan :
- tu lah yg lama sume dah stop..
tetibe dtg game baru..rase terhasut..
kah kah kah

Zwan Sabri :
- main game adalah terapi otak..hihi
weh² jgn arr gtau..kang kena potong bonus..hiks

eja said...

best ke game tu...?

lilY said...

eja :
- ok lah...lebih kurang jer ng farmville sume tu..hihi ;)

Anonymous said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.