Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, January 5, 2011

Bermacam Jenis Shawl

Shawl..?
kalau perempuan mesti tau Shawl tu apa..ye haaaa. !
Shawl tu selendang yang tengah pemes segenap alam sekarang nih.
berpinau biji mata aku kalau nak memilih
bermacam² jenis, lawa² owh..

copy dari Cottoncandycloset
shawl cotton
- sejuk kalau kain cotton tapi aku lebih suka lycra, bila pakai nampak berat

copy dari Butterflies Melody
shawl manik
- aku belum pun memiliki yang nih, kurang sesuai kot dengan aku.hihi

crumble plaid shawl
- yang ni best ! sejuk sangat²..aku dah grab pun ^_^

crumble cotton shawl
- ini tak tau macam mana, belum memiliki lagi..hihi

copy dari google (pinjam yer owner..hihi)
shawl gypsy
- yang nih dah lama beli, tapi jarang pakai sebab susah nak gayakan..agak pendek


silver beads shawl
- yang ni pulak, sedang mencari²..berkenan color yang sama sebijik kat atas ni

copy dari google
shawl glamour

- yang ni pun aku berkenan nak beli, tapi nanti bila masa nak pakai yer..
glamour sangat jenis nih..nak bertunang ok lah kot..huhu


Ini baru sebahagian kan..? aku pun tak tau sebab terlalu banyak shawl di pasaran
kalau p Jalan TAR toksah cakap lah lagi rambang mata aku ni.
Kalau order on9, sekejap jer duit dalam account jadi 0
hahahahahaha



*** Aku baru terhengeh² cari cara pemakaian shawl nih..
jakun²...hahahhahaha

6 comments:

marfieyra said...

kebetulan baru semalam beli silver bead shawl kaler grey mcm kat atas tu :) jom kit eramai2 pakai shawlll!

LilY said...

marfieyra :
- hehe..xaci nih
cantik kan..hiks

saljihitam said...

haha. tau takpe. jln tar tu toksah cakap la. bulat je mate ni. tatau nak hambek yang mane satu. rase nak beli je terus sekali dengan kedai kedai die sekali. hehehe

LilY said...

saljihitam :
- lain kali g amik jer skali kedai²
pastu balik poket ranap..
ekekekkekeke

L.e.e.z.a said...

klu ckp pasal shwsl mmg macam2, if g jln tar confrm rambang mate.. sume nak ^_^

iyka syafika said...

pokai..pokai...klau nk miliki smua shawl kat atas 2...