Tabung

My Friends

Thanks

Sunday, January 9, 2011

Nak Bergaya Tapi Tak Pandai

Ingat lagi post yang ni Bermacam Jenis Shawl ?
hah.. ! aku dah pun beli Silver Beads Shawl yang aku angan² tak musnah tu..


tapi malangnya.....aku tak reti nak gayakan..huhu..
jenuh lah aku pusing libas lipat..hampeh !
tak jadi jugak...
orang lain pakai jadi jer, cun lagi...

Kalau lah dalam one week aku tak pandai jugak, akan aku potong guli² yang berjuntai² itu
wakakakakkakaka. !

Korang pandai pakai nih tak..?
Tolong ajar aku....hiks

7 comments:

Najwaa Malikk said...

nah , wawa ada tutorial nye . hee . enjoy it . :) http://wawathegewdix.blogspot.com/2011/01/hana-tajima-maria-najwa.html

analia buyani said...

haha..sy pun x reti lg nak pakai ni..huhuu

aliza said...

cari kat you tube banyak tutorial nye :)

lilY said...

Najwa Malik :
- thanks wawa, dah tgk..hihi

analia buyani :
- tau xpe..huhu last² simpan jer lah shawl tu..kihkih

aliza :
- thanks, baru td p carik..hehe

L.e.e.z.a said...

xmo la putus ase, boleh punye ^_^ kamu leh tgk kat u-tube ^_^
gud luck ye

L.e.e.z.a said...

xmo la putus ase, boleh punye ^_^ kamu leh tgk kat u-tube ^_^
gud luck ye

lilY said...

Leeza :
- hehehe..thanks ^_^