Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, January 4, 2011

Berlalu Pergi

Al - Fatihah buat arwah pelakon Faizal Yusof

Serius aku memang terkejut gila, 1st time aku tau masa tu aku keluar meronggeng dengan
kawan² aku kat kampung.
Itu memang perkara biasa kalau aku dapat balik kampung.
Sambil minum² aku pun tengok lah Buletin Utama TV3 (selalu bukan tengok pun)
yang pasti pemberita tu sebut Faizal..jenuh lah aku ng kawan aku pikir yang mana satu.
pastu pulak ada gambar Abby menangis, dorang cakap Faizal yng berlakon dalam siri Manjalara.
emm...dah tau lah aku.

Aku memang minat dia berlakon, start aku kenal dia pun dalam
Hero Remaja
tapi dah tak ingat tahun bila.
Biar lah aku lambat post pun, ni sebagai kenangan sebab aku peminat Faizal Yusof
weeeee... ~









*** Tahun 2010 banyak yang aku dengar golongan muda yang meninggal dunia, Tuhan kalau nak tarik nyawa tak payah nak tunggu tua..Dia lah yang Maha Berkuasa

No comments: