Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, January 11, 2011

Kecoh Apabila Facebook Akan Di tamatkan Hayatnya

Yaaa ! ini adalah semalam punya news..hihi
ramai yang dah tau kan Facebook ni konon² akan di tamatkan riwayatnya,
ada yang suka..? ada yang duka..?
aku..? emm...suka kot..sebab Facebook lah kadang kala hidup aku gak kucar kacir..owh sungguh baku bahasa aku..uewwww !

Ini lah akibatnya kalau teknologi disalah guna
elok² boleh buat ke arah kebaikan terus bergelut dengan segala keburukan

Mark Zuckerberg sendiri pun dah tak dapat control..huhu
lebih lanjut kat SINI




*** Lepas nih, makin ramai lah yang pandai ber twitter...kahakhaka

No comments: