Tabung

My Friends

Thanks

Wednesday, January 5, 2011

Ron 97 Naik Harga Lagi

ihsan google

Perkara pertama yang aku terfikir masa dapat tau harga minyak naik lagi ialah gaji,
semua naik gaji jer lah tak reti² nak naik..
ingat semua company swasta naik gaji ker every year..?
sesetengah tu memang ada..yang selebihnya..?
emm..mengucap panjang

Ron 97 naik lagi 10sen jadi lah RM2.40 / liter
dengar 10sen macam sikit tapi try p isi full.
emm..berbaloikah..?

aku rakyat yang gaji tak seberapa nih tak setuju, sebab aku guna Ron 97..
nampak gayanya aku kena tukaq Ron 95 RM1.90 / liter
kereta kena jaga lebih sikit




*** Balik kampung hari tu pun dah terasa time isi minyak,
RM50 pun kejap je lah..tak macam dulu..

4 comments:

zazaw said...

tahu tak per
dulu isi minya motor full tang jer dah rm 5
ni dah rm 8
terkedu kejap
haisehhhh

LilY said...

zazaw :

- kali ni bkn kejap terkedu..cam nk lama jer..ekekke

zanetti_be said...

skang nie minyak macam air je.pakai kete lagi besar, lagi besar minyak nak guna

LilY said...

zanetti_be :
- tau xpe..baik jd cam oversea
naik basikal jer..hihi