Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, January 18, 2011

Raja Lawak Astro Musim Ke-5

Raja Lawak Astro Musim Ke-5 dah pun start last week tapi aku belum berkesempatan tengok atau lebih senang tak rasa nak tengok opss ! tunggu dah nak final nanti baru terhegeh-hegeh tengok..hakahkahk.
Disebabkan tak ada cerita yang menarik kat astro aku pun layan lah siaran ulangan Raja Lawak ni, contestant not bad lah untuk this year..
mantap jugak lah aku ketawa terbahak-bahak.
Tapi yang lagi aku ketawa terbahak-bahak time David Teoh kritik, adoii tak boleh blah dowh..cakap pun ke laut, dah rosak bahasa..ish,macam mana lah Astro boleh terfikir nak ambil dia jadi pengkritik.

No comments: