Tabung

My Friends

Thanks

Friday, January 28, 2011

Mengimbau Zaman Persekolahan

Tengah mengodek pendrive ternampak picture zaman sekolah menengah nih..huhu.
ni first time kot aku tayang muka aku yg full kat sini,
itu pun mesti hampa tak tau yang mana satu aku..kah kah kah..biar lah rahsia.

kalau Cik Embun dengan Cik Senah mesti tau aku yang mana satu..huhu
hanya dua orang nih ja tau akan kewujudan blog aku nih..(owh kagum beta) melainkan blog 2tahun yang lepas sudah pun aku lenyapkan..keji kat situ.

Diantara semua nih aku ja yang still single but not available..kah kah kah !
yang lain semua married already nah...power ann kawan² aku laju ja..
dulu time sekolah aku lah yang paling baik sekali,
form 4 dapat offer jadi Pengawas Sekolah tapi disebabkan kawan² aku jahat² belaka aku tolak offer tu..kang kerja aku tangkap kawan sendiri pulak..hahaha ! setiakawan betul..lurus bendul pun ada.

*** ini pun aku tak ingat form berapa & yang paling sadis..siapa yang tolong snap picture ni pun aku tak ingat..hohoho

6 comments:

zaty luvlianncezzz said...

zaman persekolahan adalah saat yg paling manishhh skali kn

lilY said...

zaty luvlianncezzz:
- yer tau xpee...tp masa dok alam sekolah hampeh rase xsyok..bile dah abis bru rase manis tu :)

Nurulezzah said...

nak balik zamn sekolah. rindu lah :)

lilY said...

Nurulezzah :
- haipp ! mane boleh lagi dah...
hihihi ;)

zazaw said...

zaman sekolah
zaman indahhhhhh
:)

lilY said...

zazaw :
- yerrr... agree ! :)