Tabung

My Friends

Thanks

Friday, January 21, 2011

First Giveaway Topup by Far

http://4.bp.blogspot.com/_meQyzZ-OCO8/TTfumAgo60I/AAAAAAAAAlg/H2W6tAvdOuU/s1600/anigif.gif 

Lama jugak aku tak join GA nih, ni aku dapat tag dari Nana untuk join GA yang asalnya daripada Far.
Thanks Nana & Far.

Syarat-syaratnya...
  • Tajuk entri mestilah "First GiveAway TOPUP by Far".. 
  • - done
  • Wajib follow blog Far dan CahayaRahmat dari Ilahi.. Kalau tak follow, penyertaan anda akan tidak diterima..
  • - done (Far 102 & CahayaRahmat dari Ilahi 92)
  • Letak banner kat atas ni dalam entri anda dan linkkan ke entri ni.
  • - done..dah letak tu (",)
  • Tag sekurang-kurangnya  seorang rakan blogger anda dan pastikan mereka yang ditag tau anda telah meng-tag mereka. Sila link sekali blog rakan anda yang ditag dalam entri anda!!
  • - Yang Izatul
     
  • Tinggalkan komen anda di entri ini sahaja.. Jangan lupa sertakan sekali ID FOLLOWER anda ya!
  • - done jugak..
     Okeh, kepada sesiapa yang nak join pun boleh ajer..
    meriahkan lagi suasana kan..? kan..?

3 comments:

analia buyani said...

thanks tag sy..sy dah join dah =)

lilY said...

analia buyani :
- most welcome dear ^_^

Farah said...

gud luck :)