Tabung

My Friends

Thanks

Friday, January 21, 2011

Lucky Draw

ihsan google

Malam ni Cik Embun ada company annual dinner kat Cyberjaya & function wajib kalau dinner mesti ada Lucky Draw.
Aku dah pesan kat Cik Embun, nak masuk nanti baca bismillah langkah kaki kanan tapi jangan buat²..hehehheh
sebabnya..mana lah tau untung² dia bawak balik TV LCD 32" ker kan, boleh lah aku menumpang.TV kat rumah tu pun dah macam kena penyakit sawan, yang lagi satu pulak dah jadi incredible hulk... hakahakha tapi dia beriya² berdoa dapat handphone Blackberry Bold. 
kelass kan hadiah Lucky Draw company Cik Senah tau.
aku..? emm..nama jer lah contractor..boss semanjang cakap payment tak masuk..tak tau lah time company aku punya annual dinner dapat apa..buah limau mandarin jer kot..kah kah kah



*** Kalau ada hadiah RM200 free topup ok gak tu Cik Embut oitt 
       (al-maklum lah Cik Embun kerja dengan dealer Maxis) heheheheh


2 comments:

Mia Liana said...

wow best nya... :)

lilY said...

Mia Liana :
- tau xpe..hehe