Tabung

My Friends

Thanks

Tuesday, January 18, 2011

Boss ! Ada Bonus Tak Tahun Nih...?

ihsan google

Kehadapan boss ku yang yang paling kacak lagi bijaksana,
ada tak bonus untuk staff this year..?
respon dari boss yang paling kacak lagi bijaksana amat lah dihargai & dikagumi...
boss...saya tak dapat attend itu dinner.so, kalau ada bonus bank in jer k..
huahauhauahauau

Ini adalah bersempena Chinese New Year tak lama lagi yerr..dengan harapan dapat lah bonus...
boss aku nih dah lah haji baghil.

Kalau betul lah ada.....aku dah berangan nak manfaatkan duit itu dengan berguna sekali..
ekekekekekekeke


6 comments:

CahayaCintaIlahi said...

hahaha gileeee. arrr.. hehe...
mesti ade pnye tu ngeee ;)

lilY said...

CahayaCintaIlahi :
- hehe kena bodek bile dah dekat² nih..

shida saje said...

hehe,bos cina ke? ckp pon da mcm cine nye style babe =P

lilY said...

shida saje :
- ha'ah cina..kalo melayu bonus mesti time raye ari tu..hehhe

Khamiza-Khalisha said...

Tensi Tensi dapat bonus tapi ciput..arrghhh..boring ahhh

lilY said...

Khamiza-Khalisha :
- ok lah ada jugak..sy lum tau lagi :(